Svensk blogg för entreprenörer – och fler företagsbloggar planeras

Åsa Hovrell och Anette Blomqvist har startat Entreprenörsbloggen. De båda jobbar som rådgivare/affärskonsulter på ALMI Företagspartner och Åsa skriver i premiärposten att bloggen kommer att handla om bland annat företagsutveckling.

Att något är på väg att hända i Sverige med bloggen ur ett affärsmässigt perspektiv blir allt tydligare. Det är nämligen inte bara Åsa och Anette som drar igång. Även Storytellers berättar att de planerar en blogg som ska diskutera ”corporate storytelling”. Det handlar om ”…synen att organisationernas egna berättelser är uttryck för kulturkapital och att de kan användas affärsmässigt i företag och organisationer.”

Otroligt kul – lycka till. Det är ganska ensamt här ute som svensk företagsbloggare. Nåja, helt själv är jag ju inte. Men ändå. Fler kan ha nytta av bloggen som professionellt kommunikationsverktyg.

%d bloggare gillar detta: