Teknologi är det nya OS-knarket

En OS-betraktelse som inte handlar om resultat. I varje fall inte direkt. Rohit Bhargava har vandrat runt bland idrottarna i Peking och konstaterar att ”in these games it seems technology is the new drug”.

Vi har ju spruckna svenska simdräkter att prata om, och om Rahits betraktelser stämmer är vi inte ensamma om att diskutera teknologiska landvinningar (och bakslag). Det är idrottarnas största samtalsämne.

In past games, the big topic seemed to be doping and drugs and whether certain types of supplements should be considered ”drugs” for how they can enhance performance. While that topic hasn’t disappeared, in these games it seems technology is the new drug.

För oss webbintresserade noterar han två, möjligen mer intressanta, fenomen:

Blogs get you more interviews – Of the athletes that I spoke to with blogs, they raved about how much media the blog manages to get for them and their sport.

Skype is the killer app – […] it is Skype that is keeping athletes connected with their families back home. It seemed by far to be the most popular site (along with web based email sites) for the athletes.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: