Sveriges bästa intranät – det kan vara ditt

Fram till den 31 mars kan du anmäla ditt intranät till tävlingen ”Sveriges bästa intranät”. Ta chansen att få ditt intranät bedömt, och kanske belönat med utmärkelsen.

Tävlingens syfte och vad du ska skicka in.

Jag sitter i juryn för tävlingen, som för övrigt arrangeras av RIM (Redaktörer Interna Medier). Och jag är den förste att medge att tävlingen i sig är omöjlig. För det första känner ingen till alla svenska intranät och för det andra är det ingen naturlag vad som är ”bäst”.

Men så länge alla köper de förutsättningarna tycker jag att tävlingen är både kul och lärorik. Vi hoppas till exempel kunna beskriva de vinnande bidragen efteråt (som förra året). Dessutom får alla som är med individuell respons.

Det är inga långa utvärderingar men vi i juryn säger vad vi uppfattat som positivt eller negativt. Vi försöker också berätta vad det enskilda intranätet eventuellt kan lära av de vinnande bidragen. På det sättet hoppas vi göra tävlingen relevant för alla som vill vara med.

Och chansen finns ju att du vinner eller får ett hedersomnämnande. Det är inte det nyaste, snyggaste eller mest utvecklade intranätet som vinner. Det gör intranätet som erbjuder störst nytta med hög redaktionell kvalitet.

%d bloggare gillar detta: