Site icon Webbrådgivaren Fredrik Wackå

Vågar jag tro på att sajten överlever nu då…?

Inte för att du sitter och väntar på vad som händer här på wpr.se men om du råkat passera förbi på sistone har du sett konstiga grejer. Allt från lösenordskrav till spam. Nu håller jag tummarna för att saker sakta ska återgå till det normala.

Jag tänker inte tynga dig med alla detaljer. Men denna sajt blev alltså hackad. Sannolikt inte av någon individ ute efter just mig eller min sajt, utan av en ”robot” som letar efter hål i publiceringssystemet (alternativt i tillägg/plug-in).

Det har kostat mig lite sökmotorrankning — men ingen av er läsare tycks på allvar trott att jag gått över till att sälja potent- och bantningsmedel 😉

Så är allt tajt och inbrottssäkert nu då? Hoppas det. Fast säker kan man kanske aldrig vara. Jag har dock tagit hjälp av kunniga människor därute.

Vi får väl se. Skulle du återigen se innehåll från mig som utlovar billiga medikamenter ska du veta att jag, som sagt, inte ingår i en anarkistisk falang av apoteksprivatiseringen. Och så hoppas jag att du har överseende med enstaka länkar som inte fungerar, typografi som inte är klar och liknande saker.

Exit mobile version