Exemplets makt – lär av dem som har företagsblogg

Jag uppdaterar mest för egen del en lista med de svenska företags- och organisationsbloggar som jag hittar och tycker är intressanta. Men om jag nu ändå gör jobbet kan jag ju lika gärna tipsa dig om det. Har också stuvat om lite vilket innebär att du kan prenumerera på sidan och alltså få uppdateringar av listan (bloggar märkta med ny.gif) direkt.

Listan: Svenska företagsbloggar
RSS RSS: www.wpr.se/radgivning/bloggar/svenska/feed/

För att undvika missförstånd vill jag för den tekniskt bevandrade säga att flödet ovan inte är en aggregerad lista med alla nya inlägg i bloggarna. En sådan har jag för eget bruk men det känns upphovsrättsligt skakigt att publicera den.

Händer det något i den svenska företagsbloggosfären då? Jodå, det dyker upp nya grejer varje vecka. Den senast tillagda är Hälsobloggen från Ostkompaniet, som dock inte fått upp tempot än. Livsmedel och nya webben tycks hitta varandra lätt

En personlig favorit är åkestam.holst, en reklambyrå som integrerat bloggen helt i sin webbplats. Precis som jag ofta rekommenderar åtminstone mindre företag. Det är ju inte ”bloggen” som sådan som betyder något utan den förändrade kommunikation den kan ge upphov till. Att det genomsyrar hela webbnärvaron är ingen nackdel.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: