Lär känna den strukturerade webben

Hinner inte referera eller reflektera kring detta (lördag och snart EM-kval på tv) men om du nånsin velat förstå saker som APIer, semantisk webb och mikroformat rekommenderar jag The Structured Web.

Viktigt? Skulle säga det. Du kommer om något eller några år sitta med webbprojekt som har ”Strukturerad information” som rubrik och syfte.

The next web is not just about one thing, its about many themes. However, what is fueling the web of the future is structured information. As we discussed in this post, many different technologies, in their own way, are gradually transforming the web from its current HTML chaos into a structured XML heaven. It has already happened in quite a few places and over the next few years we will be seeing more and more structured information online.

%d bloggare gillar detta: