Bli intranätets stjärna: Säg nej

“Nej” är intranätchefens viktigaste ord. Få positioner i en organisation är utsatt för så många påstötningar där svaret förväntas vara “ja”, därför är vägen till framgång modet att stryka mothårs.

Det är CM Briefing som diskuterar Gaining Intranet Stardom. Mycket är självklarheter, till och med ganska platt. Men den sista punkten får mig att ge en spontan applåd vid tangentbordet.

“…successful intranet managers learn to love the word ‘no’. There is no case on earth where an intranet manager can do all the things that the organisation wants and successful intranet managers understand and act on this. At one time or another you are likely to have to give a qualified ‘no’ to almost everyone in the organisation, including the CEO. Take your time, provide a strong case to back up your ‘no’ and provide an intelligent alternative. “

%d bloggare gillar detta: