Namnbyte: Webbrådgivaren Sverige AB

Mitt företag byter namn till Webbrådgivaren Sverige AB. Uppdatera gärna dina kontaktuppgifter till mig.

Det tidigare namnet, W PR & Information AB, blev helt enkelt för otympligt. Det var inte heller särskilt talande för det jag gör. Sen kanske Webbrådgivaren inte är så fantasifullt i dessa tider av vilda, galna företagsnamn med inriktning på webben. Men det namnet blev det i varje fall.

Du får gärna uppdatera företagsnamnet om du har mig i något adressregister. Telefon, postadress etc. är oförändrat.

Mejlen är också den gamla även om jag självklart köpt webbradgivaren.se, webbrådgivaren.se och webbradgivaren.com. Eventuellt kompletterar jag så småningom mejladressen men webbplatsen wpr.se har för mycket inkommande länkar för att det ska vara värt att byta domän helt. www.wpr.se gäller alltså framöver också.

3 kommentarer

  1. Inget vilt företagsnamn – men det är ett bra namn, tydligt och enkelt och det är nog svårare att just komma på ett enkelt och bra namn än ett vilt och coolt namn.

    Tänkte själv ha ett lite häftigt namn på mitt företag först, men Bolagsverket klagade på att det var för likt ett annat företag så istället blev det blev att jag kallade mig något så ovilt som ”kodfabrik” – något som jag enbart fått bra respons på nu i efterhand och som blev ett klart bättre namn i slutändan.

  2. Absolut ett bra namn. Skönt att inte alla bara ska skaffa ”häftiga” namn bara för att det råkar handla om webben. Bra gjort!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: