Gratis webinar: Att rekrytera studenter internationellt

Med de nya avgiftsreglerna för svenska universitet och högskolor har internationell marknadsföring fått större betydelse. Missa inte ett gratis webbseminarium om internationell rekrytering den 14 juni med Bob Johnson, expert på universitetsmarknadsföring.

När: Tisdagen den 14 juni 2011, 15.30-16.30
Gratis: Anmäl dig direkt

Från och med höstterminen i år kostar det, som du vet, för studenter från länder utanför EU att studera vid svenska universitet och högskolor. Effekterna har blivit omedelbara, LTU tappade nästan hälften av alla sökande till de internationella kurserna.

Jag har därför bett min kollega inom Customer Carewords, Bob Johnson, Ph.D. att hålla seminariet Recruiting International Students: 10 Top Website Features.

Bob har decennier av erfarenhet från universitetsmarknadsföring. Han var bland annat ordförande för American Marketing Association’s Symposium for the Marketing of Higher Education mellan 1994 och 2003. Sedan 2006 har han arbetat med ett 50-tal universitet, bland annat kring internationell rekrytering för universitet i Australien.

%d