Bygg digitala arbetsplatsen behov för behov

När intranätet verkligen ska börja hjälpa människor att arbeta bättre, när det ska bli den digitala arbetsplatsen, kan du se framför dig ett strategiskt projekt av enorma mått. Men du kan också skapa ett allt bättre stöd behov för behov, uppgift för uppgift.

Ibland har jag inget att tillägga — idag nöjer jag mig med att citera och applådera Stephan Schillerwein:

So, in parallel to more strategic considerations also start on a more operational, day-to-day work level. There are so many things one can do to improve information work. Given that this kind of work constitutes an ever increasing part of the job for an ever increasing number of staff, you will gather support for your broader Digital Workplace initiative from the people that you have helped in getting their work done in a better way.

%d bloggare gillar detta: