Bloggar på PR-dagarna

PR-dagarna den 15-16 mars 2005 blir ett ganska stort evenemang, bland annat med fyra internationella talare. Och så då med undertecknad. Jag kommer att tala om ”Bloggen som professionellt kommunikationsverktyg”. Enligt programmet har jag 40 minuter på mig, så det blir till att välja innehåll med omsorg.

Lite av ett genombrott för bloggar ur ett professionellt perspektiv tycker jag att det är. Såvitt jag vet har bloggar inte varit med på denna typ av breda kommunikationskonferenser i Sverige tidigare. Det Bloggforum som var tidigare i år missade dessutom helt företags- och organisationsanvändningen av bloggar. Med tanke på hur tunga delar av PR-branschen som är representerande på PR-dagarna ska det bli mycket intressant att prata bloggar där – och kanske är det också något som kan ge bra diskussioner.

%d bloggare gillar detta: