Tv-nyheter från Expressen logiskt. Men lyft webben.

Expressen ska leverera regionala tv-nyheter till ”Kanal Lokal” samtidigt som TV4 drar ner sina. Logiskt, antagligen, med tanke på att TV4 måste producera sina regionala nyheter specifikt för TV medan Expressen kan använda befintliga redaktioner/nyheter och ganska enkelt lägga till ytterligare ett medium.

Expressen seglar upp som Sveriges kanske mest kompletta mediehus – om det inte vore för deras webbnärvaro. Den lyfter liksom aldrig. Jag bjuder gärna på ett tips… De stora svenska nyhetswebbplatserna är alla halvbra på det mesta som händer. Aftonbladet kan t.ex. spruta ur sig artiklar om 4-5 toppnyheter per dag. Låt dem göra det. Bli istället webbplatsen som dominerar dagens största nyhet. Stället vi går till för att få veta allt – i alla tänkbara former och med mycket läsarnärvaro – om det viktigaste just nu. MSNBC är ett föredöme.

%d bloggare gillar detta: