Marknadsföring av regioner

Här i Malmö har Americas Cup-arrangemanget precis slutat. Jag var själv inte nere i hamnen – och tyvärr inte ute på havet heller. Som man kan vänta sig har jag hört både positiva och negativa omdömen om tävlingen.Det var ju Malmö stad och Region Skåne som fick hit båtarna med det yttersta målet att marknadsföra staden/regionen. Intressant, därför, att läsa denna artikel i Kommuikationsforum om branding av regioner:

Det vitale er den stærke platform, hvor den politiske og administrative organisering avler en sammenhængende og konsistent legitimitet hos nære og fjerne interessenter. […] Eller sagt på anden måde: A.P. Møller brander sig ved at gøre excellent forretning, ikke ved at lave hjemmesider. Tilsvarende må regionerne gøre det ved at skabe spændende politik, der samtidig folder sig ud i involvering og kommunikation ? ikke i pop og events.

%d bloggare gillar detta: