Tack Gerry – och tack alla som kom

I förmiddags arrangerade jag ett seminarium med Gerry McGovern i Malmö. Under en timmes föredrag (och en halvtimmes diskussion) pratade Gerry om webbinnehåll och vikten av att våga välja de viktigaste uppgifterna för en webbplats och fokusera på dem. Plus mycket annat, men jag tänkte inte ge någon fullständig redogörelse. Du kan läsa lite mer hos Jakob Bøtter. Jakob tog också några bilder (liksom Mattias).

Hoppas att du som var där uppskattade det. Du som inte var där kan se fram emot Gerrys kommande bok som seminariet byggde på. Jag har läst en förhandskopia och den är riktigt bra. Eventuellt kommer Gerry och jag också att inleda ett samarbete kring den metodologi för innehållsutveckling som han arbetar med, men mer om det vid ett senare tillfälle i så fall.

%d