Interaktiva medier: Samtal, inte kontroll

Kul att se en av gräsrotsjournalistikens främsta påskyndare, Dan Gillmor, skriva krönikor i PR Week. Dels för att det är han, dels för att det är i just PR Week som förmodligen är världens största och bästa PR-tidskrift.

Hans aktuella krönika är visserligen ingen kioskvältare (jag sa ungefär det samma när PR Week intervjuade mig) – men det är likafullt sant och tänkvärt.

”In a world of blogs, podcasts, video mash-ups, interactive maps, and so much more, the nature of corporate communications must change from top-down control to multi-directional openness – from lecture to conversation. If all that is daunting, however, keep in mind that the new options are available to the newsmakers and the PR people advising them, not just the bloggers.”

%d bloggare gillar detta: