Fler kul exempel på företagsbloggar

Om du är intresserad av företags- och organisationsbloggar bör du inte missa mina två listor med exempel. Jag samlar bloggar från hela Europa på min engelska webbplats. En mer frekvent uppdaterad lista med bara svenska företagsbloggar finns på denna webbplats.

Jag har lagt till fler bloggar i den europeiska listan idag. En vill jag nämna särskilt, den danska Patent- og Varemærkestyrelsen. Titta och lär PRV skulle man kunna säga, men det är kanske orättvist. Det är inte bara PRV som borde titta närmare utan alla de i offentlig sektor som tror att personligt hållen kommunikation inte går att kombinera med ett myndighetsuppdrag. Jag har nämligen hört det argumentet många gånger.

Det är klart att det går. Därmed inte sagt att det passar alla myndigheter, men säkert skulle några kunna lära av kollegorna i Danmark.

%d bloggare gillar detta: