Ge dig själv Firefox i julklapp


Jag har haft fullt upp och därför varken bloggat eller uppgraderat till Firefox 1.5 förrän nu. När jag nu gjort det kan jag bara rekommendera dig och alla andra att göra det samma. Alla de gamla argumenten för Firefox är givetvis fortfarande giltiga (snabbheten, aktiva bokmärken, fliknavigering mellan olika webbplatser etc.)

Säkerheten som också varit ett starkt argument har blivit ännu bättre. Särskilt gillar jag att genom ett enkelt Ctrl+Skift+Del snabbt rensa bort all känslig information om min surfning. ”Huvudlösenordet” är också en lysande funktion. Alla de lösenord som sparas i webbläsaren – och gör det möjligt att snabbt logga in på olika ställen – kan skyddas med ett övergripande lösenord som man anger en gång per session.

%d bloggare gillar detta: