Konferens: Morgondagens webbplatser

Den 5-6 september arrangeras konferensen Morgondagens webbplatser i Stockholm. Jag kommer att vara ordförande och talare. Programmet ser väldigt intressant ut, tycker jag. Nu har jag visserligen påverkat det som ordförande så det vore väl märkligt om jag tyckte annorlunda.

Jag har rekommenderat ett antal talare som du kanske känner igen från webben. Urban Lindstedt kommer att tala om sökmotormarknadsföring och Tommy Sundström – vars bok jag rekommenderar – om användbarhet. Dessutom flyger min vän och kollega Neville Hobson in från Amsterdam för att tala podcasting.

Neville håller också en workshop dagen före: How to produce and use a podcast. Med lite flyt är Nevilles och Shel Holtz nya bok ”How to Do Everything with Podcasting” (McGraw-Hill) publicerad då vilket ger ytterligare kött på benen.

Själv kommer jag att tala om morgondagens webb, framtidsscenarion och trender. Så det blir en hel del om det nya som händer. Om webben 2.0. Men också om alltings grunder: Målgruppsanpassning, kundrelationer och så vidare.

Det kostar som alltid i dessa sammanhang en rejäl slant att gå. Men för den som har ett konferenskonto inför hösten kan det vara en bra investering.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d