Utveckla en strategi för sociala medier

Envision Solution bjuder på en gratis e-bok: From Command & Control To Engage & Encourage: A New Healthcare Communications Strategy For A Social Media World.

Neville har läst, och rekommenderar, boken. Jag tror att den kan vara relevant också för svenska förhållanden. Själv förbereder jag en workshop i nästa vecka för ett statligt verk som vill förstå och kunna samtala med bloggare. Så intresset finns här.

Just den organisationen är dock inte inom hälsovårdssektorn som Envision riktar sig till. Men deras slutsats är viktig för professionella kommunikatörer i alla branscher.

Remember, we may live in a new world, but the old rules still apply. Powerful communications has always been about getting people to pay attention and take action. The engage and encourage strategy is just another means of achieving the same objective.

%d bloggare gillar detta: