Visst finns det bloggar inom det offentliga

Björn Hagström gör research och undrar om det finns bloggar inom det offentliga Sverige. Det är inte många men de finns. Från min lista över företags- och organisationsbloggar kan man plocka ut dessa:

I andra länder finns det mer att titta på. En av mina favoriter är den danska Patent- og Varemærkestyrelsen.

2 kommentarer

  1. Hej Fredrik

    Vi er glade for at du kan lide vores weblog. Vi er også selv meget stolte af den. Faktisk har den 1-års fødselsdag på tirsdag, den 3. oktober. Så nu synes vi også snart det er på tide, at andre danske offentlige institutioner kommer i gang med at blogge, så vi ikke altid skal halte så meget efter vores naboer over sundet.

    Hilsen Christoffer
    Patent- og Varemærkestyrelsen

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: