1 100 på event om nätet

I fredags var jag på EPiServer-dagen och hade där förmånen att få prata om hur man blir en bra webbskribent. Drygt 200 valde att lyssna till mig, vilket förstås är både smickrande och intressant.

Intressant eftersom det ju var en konferens om webbverktyg. Men kanske är vi i en brytningstid då tekniken blivit så enkel och självklar att även utvecklare fokuserar på användning — i praktiken, och inte bara som en läpparnas bekännelse.

I vilket fall var det en trevlig tillställning. Med totalt 1 100 deltagare påstods det vara Nordens största internetevent. Detta betyder ju att det inte blir så interaktivt.

Med hundratals åhörare är det inte riktigt läge att få igång en diskussion. Särskilt inte när det är en hårt begränsad tid talarna har till sitt förfogande. Så om du lyssnade till mig får du gärna höra av dig. Reflektioner, frågor, beröm eller påhopp — skriv här eller mejla mig.

3 kommentarer

  1. Jag var på plats och jag tyckte ditt föredrag var bra. Eftersom jag redan tycker mig känna till det du talade om blev det största nöjet att få en personlighet till bloggen som jag läser med ojämna intervall.
    Du hade ju bra humor!

    Jag var för övrigt inte där i egenskap av literoligare.se utan istället av VisitSweden.

  2. Var där ,och tyvärr missade jag ditt föredrag. Dom (episerver)lovade att filma föredragen, kanske dyker dom upp framöver på episervers hemsida?/A

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: