Behöver hjälp att skapa en PDF

Har varit bortrest tidigare i veckan, ifall du (mot förmodan) suttit och undrat varför det är så tyst här. Är alltså inte försvunnen under ett tjockt täcke skånsk snö.

En fråga… KLART. Tack för hjälpen! Jag har snålat och inte köpt riktiga Adobe Acrobat. Kör Primo PDF i stället och det brukar fungera bra. Men det tycks som om de filer programmet skapar inte blir läsbara i en Mac. Skumt.

Tyvärr innebär detta att jag regelbundet har svårt att hjälpa läsare som vill ha Webbredaktörens ABC.

Därför undrar jag om någon skulle kunna ta en MS Publisher-fil och omvandla den till pdf med ”riktiga” Acrobat för mig? Skulle vara kanonbra hjälp just nu så får jag hitta en långsiktig lösning senare.

5 kommentarer

  1. Tyvärr har jag inte Publisher men för ett snabbhack så kan du testa en fri lösning, PDFCreator. Den sparar ner utskriftsdata som pdf och borde därför inte bråka på olika plattformar då den inte lägger till konstiga bokmärken och länkar.
    http://www.pdfforge.org/products/pdfcreator

  2. PDFCreator ser intressant ut. Ska prova den som ett alternativ till Primo. Men jag mejlar dig filen David så att jag kan få ut filen i anständigt skick innan jag hinner testa PDFCreator. Tack!

  3. PDF995 är också ett alternativ. Föredrar dock CutePDF.

    Har Acrobat Professional på kontoret (inte hemmakontoret).

Kommentarer är stängda.

%d