Håll koll på polarna med Twitter

Något av det hetaste på nätet sedan ett par månader är Twitter, och jag tror faktiskt att jag undvikit att skriva om det hittills. Mest för att den typen av tjänst inte intresserar mig personligen — men man kan inte förneka att den har tillräcklig dragningskraft för att skapa rejält med buzz.

Så, for the record, ett tips om E24.se: Alla blickar på nya minibloggen, en grundläggande förklaring av vad det handlar om.

Twitter går ut på att skicka korta, sms-liknande, meddelanden till sina vänner och andra Twitter-användare. Meddelandena kan skickas via webbsidan, vissa chattjänster och via sms. Det går sedan att ta del av dem på flera olika sätt. Det går exempelvis att prenumerera på vissa personers inlägg i sin mobiltelefon.

Har du Sydsvenskan finns där i dag också en bra betraktelse kring Twitter i B-delen (har inte hittat den på nätet).

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: