Vinn en gratis plats på konferensen Morgondagens webbplatser

UPPDATERAD 5/11: VINNARE UTSEDDA, SE NEDAN
Den 18-19 november arrangeras konferensen Morgondagens webbplatser i Stockholm. Jag är ordförande och har möjlighet att bjuda in en gäst. Du kan bli den gästen. Allt du behöver göra är att svara på några frågor. Jag vill ta reda på vilka de mest brännande ämnena är för dig som arbetar med innehåll på webb och intranät.

UPPDATERING:
Jag fick in över 100 svar! Tack. Kommer att återkomma med resultaten senare. Men först vill jag gratulera Johan från Sahlgrenska Akademin, Micael från Örebro universitet och Markus från Roslagens sparbank till en fribiljett vardera till konferensen.

Med hjälp av List Randomizer hamnade dessa tre överst. Just det — tre vinnare. Med tanke på det stora antalet svar utverkade jag mer än den enda fribiljett jag hade från början.

För att ingen ska tro att jag fuskat kan jag säga att jag varken känner eller har jobbat med Johan, Micael eller Markus. Chansen att vinna fanns för alla, förstås, men när det nu blev så här kan jag betona det så att du inte tror jag utsett gamla kompisar…

Här fortsätter originalposten (enkäten är dock stängd):

Är du webbredaktör, intranätansvarig, skribent, Web Manager eller kanske utvecklare? Din titel kvittar men jag är nyfiken på vad du som jobbar med innehåll är mest intresserad av.

Vad är det du funderar på när du försöker utveckla din sajt?

”Innehåll” definierar jag precis så brett som jag alltid gör. Det handlar om allt från texter till sökningar, sociala medier och utvärdering. Och en hel del däremellan.

Enkäten är självförklarande.

Ge den tre minuter så kan du vinna fribiljetten till Morgondagens webbplatser – som faktiskt är värd 14 590 kronor.

Enkäten: www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=w_2fLJkGYJXUATKYMubuhFIw_3d_3d

Jag låter enkäten vara igång under hela oktober. De första dagarna i november meddelar jag vem som vunnit – dels i ett mejl till vinnaren, dels här på wpr.se. Då har du gott om tid att boka in ditt deltagande på konferensen.

Hoppas vi ses där. Lycka till.

10 kommentarer

 1. Hej Fredrik!

  Det låter väldigt intressant. Hur skulle det kännas att ge platsen till en student, som inte har ett företags budget i ryggen? Skulle ge mig en intressant inblick i hur företag idag arbetar för att modernisera informationskanalerna. Jag är framför allt intresserad av hur företag ska lyckas gå från dagens lite mer stela push-taktik av information ner i organisationerna till hur man kan skapa en mer öppen och attraktiv kanal genom användning av verktyg som wikis, bloggar och andra sociala medier.
  Jag skriver mitt exjobb nu kring företags användande av wikis och detta hade varit en fantastisk inspirationskälla.

  /Johan Jenefeldt, Student på CIL(.se)

 2. Hej Johan!
  Vet du vad – svara på enkäten även om du än så länge inte arbetar professionellt med webb och intranät. Prioritera de ämnen som du tycker är mest intressanta utifrån ditt perspektiv.

  Då kommer du att vara med i ”dragningen” och har samma chans som andra. Jag tänker ju inte ge platsen till någon särskild utan bland de som svarar, och vill vara med i utlottningen, väljer jag blint en vinnare. Ta gärna chansen du också.

 3. Btw – kan du inte lägga en länk i menyraden till bloggen? Ska jag vara ärlig är det lite krångligt att nå den nu. Läser den oftast genom rss, men ändå.

 4. Johan, förstår vad du menar. Handlar om att jag inte vill att wpr.se ska vara en blogg utan en webbplats med blogginslag. På denna integrations altare har jag offrat möjligheten att t.ex. läsa inläggen på ett mer traditionellt blogg-manér. Men ska fundera på saken.

 5. Då har jag både hittat din webbplats och deltagit i en undersökning – det är nog första gången! Jag borde givetvis delta på konferensen då jag sökoptimerar för konferensanläggningar och är mycket intresserad av Morgondagens Webbplatser!

  Gillar din webbplats, snabb information.

  mvh Anders Tibbling

 6. Fantastiskt! Den bästa metod jag sett hittils för att få besökare att svar på en enkät. Så enkelt men genialiskt; ”jag har möjlighet att ta med en gäst” istället för ”hjälp oss att utvecklas, svara på vår enkät och du har möjlighet att vinna…”. Kommer att sno den direkt. Skulle vara intressant att veta hur utfallet blir, kommer du att avslöja det?

 7. Nu börjar jag (och säkert många andra) bli nyfiken på resultatet. Hur många svar fick du in, och vem är den lycklige vinnaren?

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: