God jul och gott nytt år!

Hoppas du får precis de helger du vill ha. Själv kopplar jag ner (nåja, lite grann) och önskar dig god jul och gott nytt år. Till dig som kund säger jag tack för gott samarbete i år. Jag har lärt mig massor tack vare dig i år.

Jo, jag finns fortfarande. Om du följer denna blogg har du inte märkt det de senaste månaderna. Det beror inte på ointresse, förstås, utan på att det varit full fart. Behovsanalysprojekten och förstudierna för framförallt intranät har fortsatt, vilket är jätteroligt. Dessutom har jag växlat upp effektivitetsmätningarna och testat, testat, testat. Även det fantastiskt roligt och givande.

Efter att i stort sett aldrig lyckats hålla ett nyårslöfte ska jag inte lova att skriva mer regelbundet nästa år. I så fall lär nästa livstecken komma julen 2013. Men jag hoppas och tror att det blir många intressanta grejer att prata om — och då lär jag ta mig tid att betrakta webb och intranät igen. Så jag har en nyårsförhoppning, om det ens är ett ord.

Nästa år händer faktiskt många saker som jag ser fram emot. IntraTeams årliga intranätevent är ett måste för den som har möjlighet att ta sig dit, tycker jag. Tillsammans med mina kollegor i Customer Carewords har jag samlat in data om de viktigaste principerna inom Web Management som jag återkommer till. Men det är en senare fråga. Nu blir det ledighet. Njut.

%d bloggare gillar detta: