Intensiv konferenstid väntar för intranätproffs

Antagligen är våren 2013 den mest intensiva någonsin när vi talar om intranätkonferenser. Du har mycket att göra — eller åtminstone att välja på.

Det drar igång i början av mars med den största konferensen, IntraTeam Event. Till Köpenhamn kommer årligen en imponerande talarskara och årets upplaga är inget undantag. IntraTeam Event är den konferens som spänner över störst bredd. Med delvis olika spår finns det möjligheter att själv styra sin upplevelse.

Jag tycker att IntraTeam Event ger en bra internationell utblick och den som är nyfiken på det, bör utan tvekan ta sig dit. Och i så fall ses vi förmodligen där.

I april håller Kompetensinstitutet konferensen Smarta intranät. Jag känner varken till arrangören eller hur eventuella tidigare konferenser varit, dock. En helt ny arrangör dyker upp bakom Nordic Intranet Summit den 16 april. Några av de företag som är kända från andra konferenser finns med men också ett par exempel på i sammanhanget lite nya röster. Efter vad jag förstår ska Microsoft visa sitt globala intranät och det kittlar ju faktiskt nyfikenheten.

Nordic Intranet Summit vill locka en bred publik och har därför medvetet lagt priset lägre än många av kommersiella konferensarrangörer brukar göra.

Efter det får du några veckor att jobba 😉

Sen blir det återigen spännande i slutet av maj. Det för intranätbranschen kända namnet Kristian Norling har startat Intranätverk i Göteborg, en konferens som satsar hårt på att erbjuda en lite annorlunda upplevelse. Visserligen blir det både svenska och internationella talare av mer klassisk typ — men också ett program som bjuder in till aktivt deltagande från alla som är där.

Kristian är skicklig och ror säkert den ambitionen i land. Jag kommer att hålla en presentation på Intranätverk. Så kanske ses vi där också?

Har du inte fått nog kan du ta dig den korta biten mellan Göteborg och Oslo. Dagen efter Intranätverk hålls Intralife nämligen där. Om du alltid undrat hur jazzen kan berika affärsstrategierna är detta konferensen för dig…

Dessutom misstänker jag att Ability Partners kommer att fortsätta med sina Intranätdagar under våren, så listan kommer antagligen att bli längre.

%d bloggare gillar detta: