Svensk Fastighetsförmedlings vinnande intranät

Ta en titt på det intranät som vi i juryn för RIMs tävling ”Sveriges bästa intranät” utsåg till årets vinnare. Som de tidigare åren, är det en mycket värdig vinnare.

Svensk Fastighetsförmedlings intranät Sfären fick utmärkelsen med följande motivering:

Fullt fokus på affären. En bättre beskrivning av Svensk Fastighetsförmedlings intranät Sfären går inte att ge. Och det är också det bästa betyg ett intranät kan få. Från startsidans spelinfluerade och personliga säljstatistik till hur försäljningsprocessen integrerats i strukturen är det tydligt att Sfären handlar om affären. De redaktionella texterna håller hög kvalitet och är även de nära kopplade till kedjans verksamhet. Detta tillsammans med enkla sociala möjligheter och, framförallt, goda utvärderingsresultat gör Svensk Fastighetsförmedling till en värdig vinnare av Sveriges bästa intranät 2014.

Grattis till Annika och Anna, som är de som styr intranätet. Läs mer om deras reaktion i Svensk Fastighetsförmedlings pressmeddelande.

Det vinnande intranätet

Startsida med ”gamification”

Navigation med megameny

Grupper (med kontrollpanel)

Panel med verktyg

Hedersomnämnanden

Jag vill också uppmärksamma de två organisationer som vi gav hedersomnämnanden, AB Anders Löfberg och Specialfastigheter. Motiveringar i RIMs nyhet.

 

1 kommentar

  1. Tack Fredrik! Det har skapat många påhejanden och en stolthet internt att vi vann – nu fortsätter vi utveckla under hösten och tar nästa steg!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: