Få inspiration av andras idéer

CoolBusinessIdeas.com är en Singapore-baserad webbplats som helt och hållet ägnar sig åt andras affärsidéer. De har ett nyhetsbrev som månatligen ger en inblick i idéer och innovationer världen över och en blogg som lyfter fram enstaka exempel löpande.

En del grejer är mest kul – sängen som erbjuder skydd mot terroristattacker och bilen som visar känslor till exempel – men det finns också mer jordnära saker.

Kom att tänka på behovet av nya idéer när jag läste att 100 pr-konsulter försvann 2003, enligt Dagens Media. Huruvida samtliga är återfunna förtäljer inte historien, men jag kan lugna er med att åtminstone jag har funnit mig tillrätta. Eftersom jag sa upp mig och startade detta företag ingår jag förmodligen i statistiken – vilket väl mest säger att statistik ska man som vanligt vara försiktig med.

%d bloggare gillar detta: