Försvarets materielverk bloggar

Försvarets materielverk publicerar en blogg som, att döma av dess placering, ska hjälpa till i rekryteringen av ny personal. Louises blogg heter den och skribenten är Louise Johansson. Hon skriver om sitt arbete som inköpare men också en hel del noteringar av mer traditionellt dagboksslag.

Mycket saknas för att det ska vara en blogg som vi lärt känna formatet. Den bjuder inte in till diskussion (inga kommentarer, inga permanenta länkar), den uppdateras ganska sparsamt och FMV tar inte chansen att låta intresserade prenumerera (RSS).

Men varför vara negativ?

Det är kul att en statlig svensk myndighet vill lyfta fram enskilda medarbetare. Den offentliga sektorn behöver bli mindre anonym. Ur den aspekten är det ett bra initiativ. Mer sådant.

Relaterat: Blogg eller inte, jag har lagt till Louises blogg på min lista över svenska företagsbloggar och organisationsbloggar. Sakta men säkert blir det fler och fler intressanta exempel att lära av.

%d bloggare gillar detta: