VM-festen räddad (eller Ich liebe dich Zlatan)

Så här på fredagkvällen är det väl tillåtet att vara lite off-topic? Jag smälter nämligen fullkomligt för vad som bara måste bli den verkliga (om än inte den officiella) VM-låten: Who’s da man med Ystadsbandet Elias förstärkt med sjuårige Frans.

Sydsvenskan och Svenskan har redan uppmärksammat det faktum att Ledins officiella VM-låt är utklassad. Bloggosfären är förtjust ock Erik gör vad han kan för att tyda texten. Nu är det inte den renaste skånske du kan tänka dig men som skåning av födsel och ohedjad vana kan jag nog fylla i den början av låten som Erik inte får med:

Ja, vägen du starta ditt liv var inte lätt, ja i Rosengård lever man inte så fett

Tänk att det fanns människor som sa att Zlatan var trams

Dom hade fel, vi hade rätt, du är den bäste vi nånsin sett

Sen följer refrängen, förstås, med den odödliga ”I love you, ich liebe dich, Zlatan Ibrahimovic”. VM-festen är räddad.

Lyssna på en snutt hos Svenskan.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: