Omstart klar

Så var reboot över för denna gång och som få konferenser jag varit på ger den en mix av konkreta, nya idéer och en mer allmän skön känsla. En del har jag redan skrivit om…

…andra saker kommer jag att återkomma till. Euan Semples resonemang om hur den sociala webben ytterst handlar om ansvar och ”accountability” lär du se i någon form här senare.

Då har jag ändå bara talat om det som hände inom programmet. Minst lika kul och värdefullt var det med alla människor jag sprang på för långa eller korta diskussioner. Tack för detta Martin, Björn, Henrik, Urban, Trine-Maria, Mattias, Jacob, Ton, Gunnar, Pelle, Hans-Henrik, Erik, Andreas och många till.

Om jag får ge ett tips för nästa reboot (för det blir det väl?) är det att utmana oss mer. Bjud in någon som inte ser fördelarna med deltagande kommunikation, som menar att mobilitet är stendött, som tror att webben 2.0 är en bubbla.

Visst kommer de att ha fel 🙂 men jag tror att publiken skulle uppskatta en ärligt menad invändning.

%d bloggare gillar detta: