IKEA hackat

Tyska medier hade ju sanslöst kul med jämförelser mellan IKEA och svenska fotbollslandslaget inför och efter åttondelen. I Tyskland väntar man nu tydligen på fällstolen Larsson efter Henkes snygga dykning i straffområdet…

IKEA hackerMen man kan ha kul med IKEA på flera sätt. IKEAhacker (via) är en webbplats uteslutande tillägnat grejer man kan göra med IKEAs produkter. Kombinationer, förbättringar och så vidare.

Jag har noterat förr att IKEA följs av en livlig skara på nätet, med både positiva och negativa röster. Jag har inga statistiska bevis för det men jag skulle inte bli förvånad om IKEA är det svenska företag som just nu upplever webben 2.0 – den sociala, deltagande webben – tydligast.

Vad synd att de inte använder detta momentum! Varför inte ge sig in i samtalet? Knyta kontakter, bjuda på insikter, kort sagt arbeta med ett program för engagerade kunder? De har en rejäl målchans och har inte ens behövt lägga sig i straffområdet.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: