Din webbplats som ljud – på svenska

Om du publicerar RSS (ordlista/mer) vilket du bör göra i dag om din webbplats uppdateras regelbundet, är det en tjänst på gång som automatiskt omvandlar ditt RSS-flöde till en podcast. Text till tal, alltså, vilket kan vara mycket intressant som ett sätt att nå funktionshindrade besökare.

24timmarsbloggen har testat och resultatet förefaller vara bra. Det finns liknande tjänster för engelska men denna hanterar svenska. Bra och ganska nyskapande webbtjänster på svenska, för en svensk marknad, vill jag se mer av.

2 kommentarer

  1. Hej. Den automatiska podcasting-funktionen (ReadSpeaker PodCaster) är utvecklad av Phoneticom i Sverige, men finns i dagsläget för mer än 10 språk. Ledande bloggar i t.ex. Frankrike använder redan denna tjänst för att podcasta sin rss på franska. // Niclas

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: