Riktig miljonär i virtuell värld

1 kommentar

  1. Det är ju en fråga om tolkning. Till att börja med avslutas blogginlägget du länkar till med ”but I still find it rather hard to believe that someone can become a millionaire through virtual-world creations”. Sen är ju kommentarerna till det inlägget läsvärda.

    I pressreleasen från Chung (”dollarmiljonären”) står det bland annat ”There is also a liquid market in virtual real estate, making it possible to assess the value of her total holdings using publicly available statistics”.

    Det är naturligtvis alltid svårt att avgöra om man verkligen har pengar (kontanter) när man i stället har någon form av brev/derivat som teoretiskt kan säljas/vaxlas till kontanter.

    Jag rekommenderar verkligen en genomlyssning av #64 i Across the sound (http://www.acrossthesound.net/2006/11/across_the_soun.html) där SL diskuteras ingående…

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: