Webben faller i bitar – äntligen

Den tekniknördiga delen av mig fascineras av att Dagens Nyheter erbjuder oss att prenumerera på sökningar i deras arkiv via RSS. Kolla efter sökresultaten så ser du ”Bevaka via RSS”.

Eller… detta handlar ju inte alls om teknik. Det är ytterligare ett tecken på hur webben snabbt förändras som läsupplevelse. Vi konsumerar allt mindre färdigförpackat och allt mer som sätts samman just för oss, baserat på våra önskemål.

”Webben faller i bitar” skulle man kunna säga — vilket en av talarna på de pågående Webbdagarna också gjorde. Tyvärr kan jag inte vara där, det hade varit intressant, men Fredrik Wass bloggar friskt för Internetworld och ger löpande sammanfattningar.

Läs bland annat vad Rickard Hansson pratade om (och fortsätter att prata om). Vi har haft ett utbyte kring hur man genom att hitta besökarnas viktigaste uppgifter kan skapa en kund- eller medarbetarfokuserad webb. Är du intresserad av mer detaljer kring det kan jag rekommendera Hitta värdet på din webb.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: