PodCamp kommer till Stockholm

PodCamp EuropeDet är mycket webb 2.0-konferenser nu. Med Connection07 avklarad finns Hej2007 och Reboot på gång. Men en av de mer lovande är PodCamp Europe som arrangeras i Stockholm den 12-13 juni.

”It’s a gathering of podcasters, bloggers, and new media professionals & amateurs for two days to share, explore, challenge, and grow our abilities in new media. Learn about audio and video podcasting, blogging, photography, Second Life, Twitter, and all kinds of other new and social media tools.”

Än så länge är deltagarlistan mest internationell men förhoppningsvis fylls det på en del svenska entusiaster. Det är gratis och verkar kul. Bara att det kallas en ”unconference” känns… rätt, på något sätt. Att arrangörerna dessutom siktar på att göra det till ett europeiskt event gör inte saken sämre.

Spontant måste jag erkänna att PodCamp-konceptet gått mig spårlöst förbi tills nu. Men min vän och ständiga huvudkälla till allt om podcasting, Neville Hobson, rekommenderar oss att gå.

1 kommentar

  1. Pingback: + title + "

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: