Nä Expressen, ni har inte börjat blogga

UPPDATERING 4 maj:
Dagens Media intervjuar mig i ämnet och Expressen svarar (på ett sätt som understryker min poäng…)
_____________________________

NU BÖRJAR VI BLOGGA! hojtar Expressen idag. Men det finns faktiskt inget som tyder på det…

Bloggen är en del av utvecklingen kring sociala verktyg på webben. Den är inte en nätdagbok, utan i grunden ett sätt att kommunicera. Vi kan göra det genom att erbjuda kommentarfunktioner, genom s.k. ”tillbakaspårning” eller genom att i våra egna bloggar länka till och kommentera det andra skrivit.

Man behöver inte ha allt detta. Men man kan inte strunta i allt detta och ändå kalla det en blogg. Ok, ordet är fritt och Expressen får väl kalla sina texter vad de vill. Men till alla dem jag träffat och pratat bloggar med vill jag säga att det är inte Expressens variant jag menar.

%d bloggare gillar detta: