Nordeas intranät – kika in

Om intranätansvariga blev mer öppna skulle företag och organisationer kunna lära sig massor av varandra. Jag som har förmånen att jobba med många intranät kan ibland vara frustrerad över att de många goda idéer som finns inte går att förmedla.

Så credit till Nordea som ger världen en inblick, även om den är ytlig. Vi lär oss att deras intranät är en framgång med hög användning och ledningens fulla stöd.

Teknisk detalj: Länken går till Intranet Blog som ibland spärrar inkommande länkar från andra webbplatser. Skulle du få en konstig felsida är det bara att kopiera följande adress och klistra in den i din webbläsare — http://intranetblog.blogware.com/blog/_archives/2007/4/10/2871702.html 

2 kommentarer

  1. Hej,

    Försökte få en titt på Nordeas intranät men får bara upp felmedd av typen ”access denied”.

    Tips på hur man kommer åt demon?

    Mvh

    Martin

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: