IKEA älskas och hatas i bloggar

Än så länge är det faktiskt ont om livliga diskussioner kring svenska företag i den s.k. bloggosfären. Det lär komma, och IKEA är i frontlinjen. Positive Fanatics kallar sig The Unofficial IKEA Web Journal och följer varumärket, produkterna och livsstilen. Något mindre positiv, milt uttryckt, är IKEA Sucks. Vi har väl alla delat den känslan framför en obegriplig bruksanvisning…

Hoppas att IKEA har kompetensen att hantera sådant här. Särskilt den sistnämnda leker med t.ex. logotypen på ett sätt som kan få vilken varumärkeschef som helst att sätta kaffet i halsen. Ta en kopp kaffe till, skulle jag säga. Överväg under den stunden att ge er in i diskussionen själv. Det är bättre att vara med och bemöta än att försöka mota bort.

Tack Steve för tipset.

1 kommentar

  1. Jag vet inte om det är rätta platsen att tycka till om det här .Men jag föreslår att du Ingvar går in och räddar Volvo så att vi får behålla jobben iSverige.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: